Over ons

BHV en Zo: Hét adres voor het opleiden van professionele BHV’ers in Enschede

Wanneer u verantwoordelijk bent voor de veiligheid van medewerkers en klanten wil u dat zaken, zoals BHV, goed geregeld zijn. Los van het feit dat u een algemene zorgplicht heeft voor de veiligheid en gezondheid, wilt u graag adequaat reageren op incidenten.

BHV en Zo leidt uw mensen op en leert hun de vaardigheden die ze nodig hebben om adequate hulp te kunnen garanderen. U hoeft nergens naar om te kijken. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf in het opleiden van professionele BHV’ers. Sinds 2007 ontzorgen wij al vele bedrijven, horecagelegenheden, instellingen, scholen etc. bij het regelen van alle randzaken om adequate hulp te garanderen.

Een vereiste voor adequate hulpverlening bij incidenten

#

Deskundig advies

Weet u niet goed wat u nodig heeft of waar u aan moet voldoen? Onze experts helpen u graag verder met een advies volledig op maat.

 

Wij komen vrijblijvend bij u langs om de BHV-voorzieningen bij uw organisatie te bekijken. Samen stellen we een BHV-pakket samen op basis van de vereiste normen voor uw organisatie.

#

Goede kwaliteit

Professionele BHV’ers met de juiste middelen zijn van onschatbare waarde voor uw organisatie en vaak een cruciale schakel om gevaarlijke situaties onder controle te krijgen.

 

Een investering in kwalitatieve BHV-voorzieningen is het geld daarom zeker waard. Bij BHV en Zo bieden wij u alleen materialen en opleidingen aan volgens de officiële richtlijnen.

 

#

Volledige ontzorging

We begrijpen dat u als werkgever BHV belangrijk vindt, maar het is misschien lastig voor u en uw BHV’er(s) om overzicht te houden. BHV en Zo biedt u een gratis dienstverlening aan om bij u op locatie langs te komen. Wij controleren alle BHV-voorzieningen en vullen aan waar dat nodig is.

 

Het gemak van onze dienst is dat wij direct kunnen aanvullen wanneer wij op locatie zijn. Zo hoeven wij niet nog een keer terug te komen. U betaalt alleen voor de materialen die u afneemt. Wilt u dat wij om de zo veel tijd even langskomen? Geen probleem, wij spreken samen met u af hoe vaak u wilt dat wij langskomen.

Waarom BHV en Zo?

BHV en Zo staat voor professionaliteit en kwaliteit van alle BHV-voorzieningen die wij leveren. U bent er bij ons van verzekerd dat iedere BHV-koffer voorzien is van een controlesticker, professioneel en van kwaliteit is en alle officiële richtlijnen worden nageleefd, zodat u altijd voorbereid bent op vervelende, onverwachte gebeurtenissen en u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken als het gaat om BHV.

Twijfelt u of uw BHV-voorzieningen nog wel up-to-date zijn of wilt u graag dat wij gewoon een keer langskomen? Neem dan contact met ons op. Wanneer u zich wilt focussen op het verlenen van extra goede zorg, neemt u dan een kijkje op EHBO en Zo. Misschien dat een combinatie voor uw organisatie wel de beste keuze is.